Intrebari si Raspunsuri


Ascensoarele pentru marfa si pentru persoane sunt fabricate in Germania, Italia, Spania sau Grecia. Platformele pentru persoane cu dizabilitati sunt fabricate in Austria, Marea Britanie sau Italia. Scarile si trotuarele rulante le importam din China.
Preturile includ proiectarea si livrarea instalatiilor pe santier. Nu este inclus costul montajului pe care il asiguram dar nu l-am trecut in calculator nestiind locatia exacta de montaj.
Autorizarea instalatiilor este obligatorie. Noi va punem la dispozitie documentatia completa de autorizare, dumneavoastra solicitati sau va dati acordul in scris pentru autorizare si platiti taxa de autorizare. Taxa de autorizare variaza intre 600 si 900 lei, in functie de tipul instalatiei.
Da. La instalatiile care transporta persoane este obligatorie interventia in maxim 30 de minute de la solicitare. Din acest motiv mentenanta o executam cu colaboratori din zona locatiei unde s-au montat aceste instalatii.
In mod normal, da. Dar preferam in prealabil sa discutam telefonic si pe e-mail ca sa putem sa va transmitem mai intai o oferta preliminara. Este important sa ne convingem ca se poate monta instalatia la locatia dumneavoastra si ca ati luat cunostinta de un pret, macar estimativ.
Va rugam sa ne descrieti ceea ce doriti sa transportati (dimensiuni, sarcina, numar de persoane), pe ce distante doriti sa transportati (numar de nivele, cati metri), spatiul pe care il aveti la dispozitie pentru instalare. Orice schita de mana, poza, plan sau descriere ne poate ajuta sa intelegem situatia de pe santier.
Liftul hidraulic este recomandat pana la maxim 7-8 nivele. La distante mai mari, uleiul hidraulic isi schimba proprietatile si poate aparea un disconfort in cabina. In acest caz, la statii mai multe, se opteaza pentru liftul electric.
La ascensoarele hidraulice camera masinii poate fi pozitionata la oricare nivel deservit sau nu de ascensor, la o distanta maxima de 7 m. Ea poate avea 1,5 - 2 mp. La ascensoarele electrice se pozitioneaza exact deasupra ultimei statii, pe un nivel superior. In ambele variante, hidraulic sau electric, avem solutii fara camera masinii.

Contactati-ne

Completati formularul.